when life goes right

Det var längesen jag faktiskt skrev något meningsfullt här. Eller ja, om något av det jag någonsin räknas som meningsfullt, dvs.

Oavsett vad så är jag back in business. Skolan är avklarad, väntar bara få att gå till skolan nu på torsdag, 3 juni, för att sätta min fot på John Bauergymnasiet i Liljeholmen för sista gången.
Champagnefrukost är planerad hos mig för de som är bosatta i Trångsund (eller har varit bosatta här, eller bara är randomt off vanligtvis), ska dricka, äta melon och jordgubbar, sedan sätta oss i en vit limousine (svart hummerlimo var planerad, men gick sönder invärtes) för att bege oss mot skolan. Dricka mer, säga hejdå, få betyg och sedan åka färjan över till Riddarholmen. Därifrån ska vi hoppa på flaket och åka några timmar, sen hem och dricka och äta gott med släktingar och familj.
Livet går bra nu.

Lakan till flak är fixat (blev mobbat, men kan inte bli så mycket annat med vår klass). Ser ni något flak den 3 juni som har ett ":ppPppPPpp"skämt på sig är det mest troligt vårat.
Alla läxor är klara. Har möjligtvis safeat två MVG i ämnen jag absolut inte trodde att jag skulle få MVG i.
Ska jobba på tisdag. CHOMPIZZAR, det går bra nu!(bild från fyllebrännboll med halva klassen, klad cheeey)

HUR MÅR NI NU NÄR DET ÄR SOMMARTID!??!

all i can say right now is "aoch"

Jag har sån galen träningsvärk efter gårdagen att det tar mig en hel minut att ens resa mig ur sängen. Detta betyder att jag inte orkar leta upp kamerasladden, så bilder kommer väl imorgon - då ska jag upp och jobba också. Undrar bara hur det ska gå till..

AJAJ

just tossing it in

Tänkte bara kasta in ett snabbt, men fattigt, inlägg.
Har loads of bilder på kameran som ska in här, men jag har inte haft ork att föra över skiten till datorn - det är energikrävande.
Nu ska jag dra iväg för att köra fyllebrännboll med min klass och parallellklassen. Tror att fyllebrännboll är den bästa idén jag någonsin haft. Få se om jag tycker den är lika bra efteråt...

a hungry stomach cannot hear

Jag är en väldigt matglad tjej. Menar verkligen VÄLDIGT.
Så pass att många kompisar tittar frågande eller undrar om jag verkligen är dödligt sjuk om jag inte är hungrig eller äter mycket.
Bildbevis;

being liked is the most amazing feeling of all

Kära vänner. Den bästa känslan som finns är när man känner sig omtyckt (ja, även om det bara är för ett kort tillfälle).

ehh... OJ?!?!?

a mask of gold hides all deformities


Blev igår påtvingad en ansiktsmask med kakao och sheasmör. Det stank choklad och jag ville äta upp det, men jag blev avrådd av min kära mor. Tänk så vis man kan bli med åldern..
Förövrigt är uppdateringen här väldigt skev för att jag har så mycket plugg att göra. Men det kommer, mina vänner, det kommer!

Jag har också varit ute och fått lite färg, så att jag inte längre går runt och är genomskinlig, liksom. Det kan lätt bli så annars.

today's not a very good day

Vill döda kyrkan.
För visst fan var det kyrkofolket som började det här med utbildning?!?!?!?!?

you have to score higher than everybody else

Den här helgen har jag suttit helt insnöad i mitt rum. Tanken var att jag skulle checka av ännu fler skoluppgifter som jag har kvar att göra. Jag menar, det börjar bli rätt bråttom nu. Betygen sätts den 24/25 maj och jag börjar känna mig rätt stressad.
Den här helgen har bestått av ca. 2½ dygn.
Hur många skolarbeten har jag gjort?
Ett
. Ett, kära vänner. Förstår ni hur dålig jag är på att ta tag i saker och ting?
Vad uppgiften gick ut på? Att lyssna på en debatt och sen bara redogöra för vem som vann. En ganska enkel match alltså. Men nej, inte för mig. Ingenting är för enkelt för mig som gärna drar ut på saker och ting tills jag nått min egen bristningsgräns.

Jag kommer snart få ett nervsammanbrott.
Igår pluggade jag ingenting. Jag åkte för att shoppa istället.
Kom hem med 2 st bikinis och 2 par jeans. Vad det hela gick på? 300 kr.
Kära vänner, TREHUNDRA KRONOR för 2 bikinis och 2 jeans. Herregud, jag är ju som GJORD för att shoppa. Verkligen min starka sida!

Bilder på dessa kap kanske kommer när jag orkar röra mig härifrån min säng. Förvänta er inte för mycket!

the weight of this sad time we must obey

Jag är inte den som vikthetsar och bryr mig om vad jag äter - egentligen.
Men nu är det såhär att jag ställde mig på vågen igår (visserligen med jeans och fet tjocktröja) och siffrorna visade hela 60 kg. I sig låter det ju inte mycket. Nej, men om man då adderar det faktum att jag är van att väga 54 kg så säger ju det en hel del. Jag har liksom gått upp minst 5 kg på bara några månader. Nog för att jag äter galet mycket, men det har jag alltid gjort.
Frågan är om jag har börjat äta mer? Det har liksom inte jag märkt av.

I alla fall. Satte klockan på 6 imorse för att jag skulle hinna ta en promenad och äta gröt (!!!) till frukost (för att förhoppningsvis kunna stå mig fram till nästa mattillfälle). Tilläggas bör att jag vanligtvis går upp ca 20 minuter innan jag ska gå hemifrån.
Gick jag upp? Nej. Jag la mig för att chilla i sängen. IGEN. Noll självdisciplin.
Misstänker grovt att jag har ätstörningar då har jag totala fixeringar vid mat i alla former och inte kan sluta äta eller ta mindre portioner fastän jag vet att det är vad jag bör göra.
Jag äter som om jag vore en fet man som tränade, liksom. Istället är jag lat_tjej91 som inte behöver så mycket mat - egentligen.

Men nu, kära vänner, ska jag dra med mig Johanna ut för en långpromenad.


(bild lånad från google)

i had a monumental idea this morning, but i didn't like it

Igårkväll bestämde jag mig för att jag idag skulle gå upp en timme tidigare än vanligt för att ta en promenad, duscha och äta frukost på morgonen. (något jag aldrig gör på morgnarna)
Well, klockan ringde klockan 6.00 och jag kom inte längre än till min sängkant. Jag satte mig upp, tog på mig ett par mjukisbyxor, men sen tog det stopp och jag la mig ner för att sova igen. Min hjärna liksom övertalade mig att jag inte är så hurtig som jag vill tro!

Nu istället vaknar jag 6.55 och har tid för att klä på mig och borsta tänderna. Bra skit, bra skit.

beyond all need of checking

Snabbkoll -
är det normalt att vara så trött att man håller på att däcka när man bara varit uppe i 4,5 timmar och inte gjort något speciellt!?

soon to be graduated


Mösspåtagning avklarad.
Nu är det bara en månad kvar tills sysslolöshet, arbetslöshet, rastlöshet och alla andra -lösheter.
RSS 2.0