the greatest gift is a portion of thyself

Jaha. Då har jag spenderat halva dagen till att försöka hitta något bra att köpa till Emils systrar som fyller 18 imorgon. Det var inte lätt, med tanke på att jag inte känner dem, och Emil jobbar så han kunde ju inte följa med mig för att kolla runt, men ja, jag kom ju fram till något till slut. Förhoppningsvis kommer grejerna till användning, och de kanske kan sluta se mig som läskig (eheheh.. är inte arg fastän jag kanske ser ut att vara det, lovar).

I övrigt så märkte jag att jag är så gott som pank. För första gången på ungefär ett år. Kanske det är dags ändå, att ta tag i jobbsökande, eheheh.

we're the phone company, we don't care - we don't have to

Löste bloggproblemet genom att ladda ner Firefox, då javascript kommer bra överens med den webbläsaren på min dator. Äntligen kan jag använda samma redigerare som vanligt. Yay.

Förövrigt sov jag över hos Emil inatt, och efter att han stuckit till jobbet imorse somnade jag, som vanligt, om. Vaknade strax före 10 och ser ett sms ifrån min chef (hur trött är inte jag nu? skrev skef först) där han frågade om jag kunde komma in till 11 och jobba. Well - jag blev tveksam först då jag jobbar i kök och mina kökskläder låg hemma. Hade inte ens en tofs på armen som jag kunde sätta upp mitt hår med sedan. Men ja, beslöt mig till slut för att åka och jobba iallafall. Har skillsen och kom till jobbet 3 minuter över 11. Hur bra är jag?
Visserligen åt jag ingenting innan jag stack, utan jag satte i princip bara på mig mina kläder och sen borstade jag tänderna.

Löste klädproblemet genom att låna en tröja ifrån jobbet, och satte upp håret med PLASTFOLIE. Ja, plastfolie. Finns bra nödlösningar ifall man inte har en tofs i kök.

Dagen flöt på bra, och när jag sen satt på tåget hem upptäckte jag hur jävla motherfucking beroende människor är av sina telefoner. Hade 6 personer i min närmaste närhet (skevt uttryck) som allihopa satt med sina mobiler och pillade HELA resan hem. Och ja, där satt jag med en kasse i knäet, innehållandes 3 matlådor med världens godaste pasta carbonara. Helt nöjd. För trött för att pilla på min egen mobil.

(bild lånad från samsung electronics/mynewsdesk. var visserligen inte dessa mobiler. 3 iphones och sen 3 random)

don't be pushed by your problems - be led by your dreams

Och jo, just det. Har även en till anledning till varför jag inte uppdaterar normalt. Det är nämligen så att i och med min dators strulerier så verkar inte javascript och andra internettillägg riktigt vilja samarbeta med mig.
Detta leder till att jag således får skriva i "den andra redigeraren" här på blogg.se, dvs. skriva helt vanligt, men redigera med HTML.

Alltså kan jag inte, som ni andra, ändra till fetstil eller kursiv text med ett enkelt knapptryck. Inte heller kan jag göra en bild till en länk utan att skriva massa konstiga tecken och ord (som jag inte ens vet om är ord?).

En sådan enkel sak som radbrytning (dvs mellanrum mellan rader, för er som inte förstår) är inte heller givet med hjälp av ett enkelt tryck på Enter-knappen - ne, jag måste koda även för detta. Infoga bilder är heller inte världens enklaste match som man lätt fixar genom att klistra in en bild i fönstret, eller bara trycka på "infoga bild" eller vad knappjäveln nu heter.

Pretty jobbigt, va? Jo, det får man väl ta och säga kanske. Ett inlägg som skulle ta 2 min för mig att skriva i vanliga fall, tar helt plötsligt knappa 5. Ju mer jag har att skriva, desto längre tid tar det också, så nu blir bloggning helt plötsligt även mer tidskrävande än vad det borde vara.

candy Is dandy, but liquor is quicker

Fan. Jag gjorde det igen. Gång på gång gör jag det. Har något kul att säga, dvs, men tappar tålamodet då det tar sådan tid att logga in på blogg.se (om jag väl ens kommer in) ibland. När jag väl kommer in har jag glömt bort, eller helt bara tappat suget för, att skriva det jag hade på hjärnan. Ni förstår - min dator bråkar ständigt, och jag - som har ungefär 0 tålamod orkar inte med det. Jag tröttnar. Grovt. Oj, se där. Under tiden jag skrev det här fick jag en varning om att windows skulle stängas ner inom en minut, så det var ju bara att snabbt som fan trycka på "spara som utkast". Jaha. Kul.

Hittade dock virusfiler sen när jag startade om datorn, och tog bort dessa, så nu känns det som att datorn fungerar någorlunda bra igen. Men det är liksom bara en tidsfråga tills nästa dyker upp, då den inte är helt ren från början. Yay!

Förövrigt äter jag godis nu. Ja, godis. Lösgodis, vilket jag inte ätit sedan typ i somras. Det är som att jag glömmer bort charmen i lösgodis, som trots allt, är det godaste alternativet!! Ehehehe. Gillar att kunna välja fritt, förstår ni. Ja, utöver godisätandet kikar jag in en rolig hemsida (yaay, josefine nordling gör härmed reklam för någon annan sida i sin blogg!!! vilken sensation) där folk skriver fel pga stavningskontrollprogrammet i iPhone. Dör lite av garv ibland pga. allt för roliga smsmisstag!! Eeheh.
(klicka på bild för att komma dit. är inte den roligaste, men eheh ack så rolig ändå) Har läst denna ett tag nu och jag tröttnar fanimig aldrig. Try it, lovar att det är kul. Plus lite beroendeframkallande, har kollat igenom över hälften av hela historiken.

defect-free software does not exist

Jag och min dator är just nu inne i en väldigt långvarig och utdragen konflikt. Det är nämligen så att vi ligger på helt olika våglängder och nivåer här i livet, och har olika värderingar och planer. Jag har planer på att använda en fin och fungerande dator, medan datorn är mer inne på att fånga upp virus och bråka, stänga av internet osvosv. Detta leder till att jag blir arg och tappar tålamodet, vilket min dator tycker är jättekul, och precis vad den vill - så den fortsätter ju såklart. Nu har pappa dock löst lite dilemman med den och numer ska den nog fungera någorlunda i alla fall. Förövrigt är jag just nu riktigt hungrig, men även hunden bråkar med mig. Eller ja, egentligen är det väl så att jag bråkar med mig själv. Jason ligger nämligen sött och bra på mina fötter och sover, och allt jag kan fråga mig är "VEM ÄR JAAAAG ATT VÄCKA STACKAARN?". Så ne. Jag äter inte förrän Jason har flyttat på sig. End of story.

of course i'm crazy, but that doesn't mean i'm wrong

Gdamn. Även jag hoppades på mer uppdatering sist jag skrev - och kom tillbaks. Men näe - nu ska datorn börja bråka ordentligt med mig. Internet vill inte fungera om man inte startar datorn i felsäkert läge. SÅ kul är det inte att hela tiden ha datorn i felsäkert läge då det 1. inte fungerar bra ihop med msn 2. fönstret blir mindre och 3. det inte finns något ljud.
bara för att nämna några saker, liksom.

alltså - internet finns, en uppkoppling, men jag får inte upp någon internetruta och det gör mig galen. G-A-L-E-N.
och ovanpå detta så har jag inte umgåtts med mr pojkvän heller då han jobbat och varit sjuk. deppen är total!

fast ah, för att nämna någonting bra så lämnade jag i alla fall huset idag. och även tomtgränsen!! ehehe. brukar annars oftast bara befinna mig på tomten för att hunden ska kunna få kissa. men neee, idag har jag varit iväg och solat solarie! apropå detta så måste jag hitta ett billigare alternativ, för det måste ju finnas billigare än 30 spänn för en kvart. och man kan bara välja på 15, 20, 25, 30 (osv) min.
RSS 2.0